Bestemmingen

Het mooiste van Afrika. Geselecteerd voor jou.

Onze bestemmingen in Afrika

Wij specialiseren ons alleen in bestemmingen die we door en door kennen. Met meer dan 10 jaar professionele ervaring in de luxe safari sector in het hart van de Afrikaanse wildernis, kun je gerust zijn over ons specialisme. Bekijk onze bestemmingen en vind de beste selectie safari landen, natuurgebieden en toonaangevende accommodaties.

Maatwerk safari’s naar Afrika.
Jouw interesse. Onze expertise.


Gebaseerd op jouw persoonlijke wensen biedt Inspired by Safaris onafhankelijk advies, ontwerpen we volledig unieke safari programma’s of
passen we bestaande trips aan.

 

De bestemmingen van Afrika

Afrika inspireert. Nergens op aarde is de dierenwereld zo afwisselend, de culturele rijkdom zo groot en zijn de wildernissen nog zo onmetelijk en onverstoord. Afrika biedt je puur avontuur.

Van de Okavango delta tot aan de grote migratie in de Serengeti en de Masai Mara. En van de Victoria Watervallen tot aan gorilla tracking in het laagland regenwoud van de Congo. Het is Afrika’s dierenleven dat haar uitgestrekte natuurgebieden écht tot leven brengt.

Maar er is meer. Want als geen ander geven de Afrikanen kleur aan hun eeuwenoude cultuur en tradities. Oprechte culturele ontmoetingen bieden nieuwe perspectieven en inzicht in een leven in harmonie met de natuur. Neem deel aan de jacht samen met leden van de Hadzabe stam in noord Tanzania of leer overlevingstechnieken van de San bush men in de Kalahari woestijn. Wees onderdeel en beleef waardevolle ontmoetingen.

Inspired by Safaris biedt je verrassende luxe en betekenisvol avontuur op de meest afgelegen plekken. Prikkel je zintuigen en ontdek hoe de bestemmingen van Inspired by Safaris jou van nieuwe inspiratie voorzien. Want het is echt kennis en ervaring die jouw reis naar Afrika veranderen in de maatwerk safari van je leven.

Of je nu op zoek bent naar een individuele familie safari, koppel safari of een solo safari, wij denken met je mee vanaf het begin. Neem contact op met een van onze safari ontwerpers en plan vandaag nog de start van jouw authentieke safari naar een van Afrika’s grote wildernissen.