Inspiratie

Afrika inspireert. Afrika nodigt uit.

Aan de hand van de drie thema’s wildlifeactiviteiten en landschap bieden wij je inspiratievolle safari ideeën. Ontdek welke belevenis het best bij jou past en waar je deze het best ervaart.

 

 

 

 

Maatwerk safari’s naar Afrika.
Jouw interesse. Onze expertise.


Gebaseerd op jouw persoonlijke wensen biedt Inspired by Safaris onafhankelijk advies, ontwerpen we volledig unieke safari programma’s of
passen we bestaande trips aan.

 

Afrika inspireert.

Afrika is een continent vol wildernis en avontuur. Zoveel zelfs dat wij een flink aantal essentiële safari belevenissen alvast voor jou op een rijtje hebben gezet. Aan de hand van onze drie thema’s wildlife, activiteiten en natuur bieden wij jou de beste safari belevenissen gebaseerd op onze kennis en expertise.

Ontdek welk avontuur jou het meest aanspreekt, wat het is dat jij wilt zien en wat het allerbeste past bij jouw interesses. En niet onbelangrijk – welke plekken daarvoor het meest geschikt zijn.

Kwaliteit komt met ervaring, passie en expertise. Daarom luisteren wij graag naar jouw safari dromen en ideeën. Jouw persoonlijke wensen en jouw verwachtingen. Want alleen dan maken we van je vakantie naar Afrika de maatwerk safari van je leven.

Inspired by Safaris biedt je dus niets minder dan onverdund safari avontuur. Van authentiek en comfortabel tot aan stijlvolle en verfijnde luxe. Van de Masai Mara tot aan de Okavango Delta en van South Luangwa tot aan de Ngorongoro krater. Kom en prikkel je zintuigen en ontdek hoe onze inspiratievolle ideeën jouw de bouwstenen geeft voor je volgende maatwerk safari.

Of je nu op zoek bent naar een individuele familie safari, koppel safari of een solo safari, wij denken met je mee en adviseren je vanaf het begin. Neem contact op met een van onze safari ontwerpers en plan vandaag nog de start van jouw authentieke safari naar een van de wildernissen van Afrika.