Samenwerkende partners

Sociaal betrokken, duurzaam.
En met een focus op natuurbehoud.

Algemeen

Inspired by Safaris is er van overtuigd dat topsegment safari toerisme in een steeds toenemende mate een sleutelrol vormt in het behoud van Afrika’s unieke diersoorten, haar wildernis en de sociaal economische ontwikkeling van de lokale bevolking.

Ruim 10 jaar lang hebben we met eigen handen meegewerkt aan diverse sociale – en natuurbeschermingsprojecten van toonaangevende safari bedrijven die inmiddels tot onze partners behoren. Deze persoonlijke ervaring heeft ons laten zien wat een enorme positieve impact en verandering je als leidende safari organisatie kan bewerkstelligen in de landen en gebieden van operatie.

Top segment safari toerisme gaat dus over zo veel meer dan het bezoeken van wildernissen en observeren van groot wild. Het is uitgegroeid tot een sterk verantwoord en duurzaam model dat organisaties, bezoekers en lokale bevolking inspireert om positieve bijdrages levert in natuurbehoud en sociale vooruitgang.

Partners en projecten

Inspired by Safaris werkt dan ook uitsluitend samen met partners die leidend zijn in in het teweeg brengen van positieve verandering. Duurzame partners met een heldere sociaal economische agenda, transparant milieu beleid en een bewezen staat van dienst.

Onderstaand tref je een overzicht van onze partners. Elke partner is voorzien van een link naar het sociaal economische en natuurbehoud beleid en een overzicht van behaalde resultaten.

 

Maatwerk safari’s naar Afrika.
Jouw interesse. Onze expertise.


Gebaseerd op jouw persoonlijke wensen biedt Inspired by Safaris onafhankelijk advies, ontwerpen we volledig unieke safari programma’s of
passen we bestaande trips aan.