Singita Mara River Tented Camp

Singita Mara River Camp ligt direct aan de oevers van de Mara rivier. Dit elegante safari kamp is gelegen aan de Mara rivier en in het pad van de grote migratie. Samen met een handjevol andere kampen behoort Singita Mara River Camp tot één van de absolute top van safari Afrika.

Algemeen

Singita Mara River Tented Camp wordt omgeven door de mooiste landschappen van de Serengeti en ligt in een van de beste wild gebieden van het park. Hier vind je een warme moderne stijl gecombineerd met relaxt chic en een informele ambiance. Zelfs de meest fanatieke safari liefhebber wordt hier op zijn wenken bedient.

Met direct toegang tot de bekende Mara rivier is er een reële kans op het observeren van rivier doorkruisingen tijdens de grote migratie periode.

In het kort

Beste reistijd Singita Mara River Tented Camp

De beste reistijd voor een safari in Singita Mara River Tented Camp is normaal gesproken tijdens het grote migratie periode. Maar ook buiten deze periode is een safari in dit deel van de Serengeti voortreffelijk. Persoonlijke interesses kunnen invloed hebben op welke periode het meest geschikt is voor jouw safari. Een precies advies blijft dus maatwerk
JAN
FEB
MRT
APR
MEI
JUN
JUL
AUG
SEP
OKT
NOV
DEC
 Mogelijke reistijd
 Goede reistijd
 Ideale reistijd

Voorzieningen

Met 6 luxueuze tenten – waaronder 2 familie tenten – en een maximum aan 16 gasten is het een klein en persoonlijk kamp.

Elke luxueuze tent ligt aan de oevers van een flauwe bocht in de Mara Rivier en biedt uitzichten over de bekendste rivier van safari Afrika. De tenten zelf zijn relatief klein, maar zeer comfortabel en zijn gemaakt van licht canvas. De inrichting bestaat uit fijne meubels van natuurlijk stoffen en onbewerkt leer.  De decoratie van de tent komt tot leven met kunstwerken van jonge Afrikaanse ontwerpers.

Zowel de badkamer als het slaapgedeelte zijn van alle gemakken voorzien.

De houten veranda’s vragen letterlijk om een middag buiten te verblijven en te genieten van de rust en schoonheid van deze natuurlijke omgeving.

Het bar en restaurant gedeelte van de kamp is gesitueerd in het midden van de 6 tenten met uitzicht op de Mara rivier. In het centrale gedeelte is een klein zwembad aanwezig voor afkoeling op het heetste moment van de dag.

In een moderne lichte setting worden hier maaltijden en andere versnaperingen genoten. Vanzelfsprekend zijn service en gastronomie van een buitengewoon niveau.

Activiteiten

 • game drives
 • spa (extra kosten)

Locatie en toegang

Mara River Tented Camp ligt in de Lamai Wedge in het uiterste noord westen van de Serengeti. Lamai airstrip is dagelijks bereikbaar vanuit Arusha en omringende natuurgebieden en ligt op nog geen 45 minuten rijden.

Child policy

Leeftijd: 10 jaar +

Praktische details 

 • Wifi – ja, is aanwezig
 • Stroom 220 V – ja, in de kamer,
 • Telefoon bereik – ja, niet altijd optimaal
 • Was service inbegrepen – ja
 • Kluis of lock box – ja
 • Maaltijden – privé
 • Afstand airstrip – 45 minuten
 • Privé concessie – nee
 • Open – hele jaar
 • Kinder oppas – ja

Gelegen aan de oevers van de Mara rivier.

Op nog geen steen worp afstand van de Keniaanse Masai Mara biedt dit exclusieve safari kamp direct toegang de meest wildrijke delen van de Serengeti.

Maatwerk safari’s naar Afrika.
Jouw interesse. Onze expertise.


Gebaseerd op jouw persoonlijke wensen biedt Inspired by Safaris onafhankelijk advies, ontwerpen we volledig unieke safari programma’s of
passen we bestaande trips aan.