Wat is de sundowner op safari?

De sundowner draait om het bewust beleven van een van de meest magische en meest serene momenten van de dag – de Afrikaanse zonsondergang.

Tegen het einde van jouw middag safari activiteit, kort voor de ondergaande zon, is het gebruikelijk een prachtig plekje in de natuur op te zoeken. Hier zet jouw natuurgids binnen enkele momenten zijn mini bar op en worden er verfrissende drankjes en verse bites geserveerd.

Tijdens deze sundowner drink je wat je maar lekker vindt. Van echte klassiekers zoals een G&T tot een lekker glaasje wijn, of gewoon een frisje of een lokaal biertje. Vier het leven en breng een toast uit op de ondergaande Afrikaanse zon.

Kortom, de sundowner draait om het bewust beleven van een ritme dat zo oud is als de tijd. De ondergaande zon brengt het gevoel van rust en voldoening met zich mee. Terwijl de zon langzaam ondergaat maakt het leven van de dag plaats voor het leven van de nacht. Daarmee is de sundowner dan ook een briljante vaste waarde op de middag safari activiteit.

Beste locaties voor de sundowner

Kenia

Tanzania

Botswana

Zambia

Zimbabwe

Sao Tomé & Principe

Maatwerk safari’s naar Afrika.
Jouw interesse. Onze expertise.


Gebaseerd op jouw persoonlijke wensen biedt Inspired by Safaris onafhankelijk advies, ontwerpen we volledig unieke safari programma’s of
passen we bestaande trips aan.