Hemingways Nairobi

Het luxe Hemingways Nairobi biedt uitzonderlijke gastvrijheid van het moment dat je aankomt tot het moment dat je weer vertrekt. Met een persoonlijke butler service, uitzonderlijk comfortabele kamers en een schitterende ligging is dit Nairobi’s meest vooraanstaande hotel.

Algemeen

Dit stijlvolle hotel biedt elegante luxe op een rustige en groene plek in de Karen buitenwijk van zuid west Nairobi. Hemingways is bij uitstek geschikt voor iedereen die volledig in de watten gelegd wil worden en ronduit wil genieten van luxe voorafgaand of na afloop van een safari.

Hemingways biedt uitstekende hotel faciliteiten en meer dan voldoende activiteiten in en rond Nairobi voor de actieve bezoekers.

In het kort
 • stijlvol en bijzonder chique hotel van 45 kamers
 • buitengewoon service niveau, uitstekende faciliteiten
 • rustige en groene locatie in de wijk Karen
 • dichtbij diverse populaire attracties in Nairobi

Beste reistijd Hemingways Nairobi

De beste reistijd voor een verblijf in de Hemingways Nairobi wordt bepaald door het reisschema van je safari. Hemingways Nairobi is dan ook op zichzelf geen bestemming maar vormt een zeer comfortabele doorreis locatie. De meest prettige weersomstandigheden kun je hier normaal gesproken verwachten tussen juni en midden maart.
JAN
FEB
MRT
APR
MEI
JUN
JUL
AUG
SEP
OKT
NOV
DEC
 Mogelijke reistijd
 Goede reistijd
 Ideale reistijd

Faciliteiten

Faciliteiten in Hemingways Nairobi bestaan uit een heerlijk verwarmd buiten zwembad, een kleine maar moderne fitness ruimte en een spa en wellness ruimte.

Daarnaast is er een stijlvolle lounge, een binnen en buiten restaurant een gezellige bar op de 1e verdieping met uitzicht op de Ngong Heuvels en sfeervol terras.

Voorzieningen

Na binnenkomst in de indrukwekkende en sfeervolle lobby met zijn grote ronde trappen is het duidelijk dat je hier volledig in de watten wordt gelegd. Het team van medewerkers in Hemingways wordt echt gekenmerkt door zeer persoonlijke, vlotte en buitengewoon attente service.

Hemingways heeft een totaal van 45 zeer comfortabele kamers (suites) te verdelen in de volgende twee suite typen.

Deluxe suite

Deze zeer ruime en sfeervolle kamers hebben een oppervlakte van 80 m2 en liggen gesitueerd op de begane grond van elke vleugel. Elke luxe suite is voorzien van een zeer ruim bed, een lounge en zit gedeelte en een ruim privé terras met uitzicht op de tuin.

De badkamers zijn groot en chique en hebben twee aparte wastafels, een ruime douche en een vrijstaand ligbad. Een ruime walk-in-closet biedt voldoende opberg mogelijkheden voor al je bagage.

Executive suite

Dit kamertype is identiek aan de Deluxe suite maar liggen allemaal op de 1e etage gesitueerd van elke vleugel.

Beide kamertypen in Hemingways Niarobi zijn voorzien van verfijnd bedlinnen als de handdoeken in de badkamer. Daarnaast hebben alle suites een flatscreen TV, een persoonlijke mini bar, een koffie en thee station en ontvangen alle gasten zowel dagelijks een krant als een persoonlijke fruitschaal in de kamer.

Alle suites zijn voorzien van gratis WiFi.

Locatie en toegang

Hemingways Nairobi ligt op 32 km (+/- 40 min) afstand van de internationale luchthaven Jomo Kenyatta. De regionale luchthaven Wilson ligt op 19 km (+/- 25 min).

Hemingways ligt in het zuid westen van Nairobi in de wijk Karen. Het hotel ligt aan de voet van de Ngong Heuvels en net ten westen van Nairobi National Park.

Nairobi is dagelijks bereikbaar vanuit Nederland met o.a. KLM. Wilson airport verzorgd dagelijks binnenlandse vluchten naar nagenoeg alle safari bestemmingen in Kenia.

Child policy

Leeftijd: alle leeftijden

Praktische details

 • Wifi – ja, is aanwezig in de kamer
 • Stroom 220 V – ja, in de kamer ,
 • Telefoon bereik – ja
 • Was service inbegrepen – nee
 • Kluis of lock box – ja
 • Maaltijden privé of gezamenlijk – privé
 • Zwembad – ja
 • Afstand luchthaven – 40 min internationale luchthaven, 25 min regionale luchthaven
 • Privé concessie – n.v.t.
 • Open – hele jaar
 • Kinder oppas – nee

Luxueus boutique hotel in Karen

De 45 suites tellende Hemingsways Nairobi biedt exceptionele gastvrijheid, elegante luxe en stijvol comfort een behoort tot de top hotel van Nairobi.

Maatwerk safari’s naar Afrika.
Jouw interesse. Onze expertise.


Gebaseerd op jouw persoonlijke wensen biedt Inspired by Safaris onafhankelijk advies, ontwerpen we volledig unieke safari programma’s of
passen we bestaande trips aan.