Exclusief Kenia Chyulu Hills en Masai Mara – 9 nachten

Oogstrelend Kenia

Deze exclusieve safari combineert Kenia’s sensationele landschappen met avontuurlijke outdoor safari-activiteiten en misschien wel de allerbeste groot wild observatie van het continent.

Outdoor safari avontuur

De jong vulkanische Chyulu Hills is een gebied tussen Amboseli, Tsavo West en de Kilimanjaro en biedt de safariliefhebber een land van werkelijk ongekende schoonheid. Eindeloze vlakten en heuvels, aanzienlijke wild concentraties en fascinerende Maasai cultuur – de Chyulu Hills bieden afwisseling en exclusiviteit.

Met bijzondere safari-activiteiten op het hoogste niveau rij je paard, fiets, wandel, klim, of game drive je door de Chyulu Hills.

Masai Mara en de Mara Conservancies

Met een premium locatie op de grens van de Masai Mara en de Mara conservancies biedt deze safari je toegang tot twee fenomenale safarigebieden. Enerzijds geniet je van de privacy en exclusiviteit van een wildrijke privé concessie en anderzijds heb je toegang tot de ongeëvenaarde wildconcentraties van het Masai Mara NR.

Van de ‘Big 5‘ tot de grote wildebeest migratie – dit is safari Kenia op zijn meest divers.

  • 4 nachten Chyulu Hills, 3 nachten Masai Mara, 2 nachten Nairobi
  • onovertroffen groot wild observatie in Kenia's Masai Mara
  • Kenia's meest sensanationale landschappen rondom Chyulu Hills
  • exceptionele outdoor safari-activiteiten als paardrijden, mountainbiken en wandelsafari
  • fenomenale accommodaties, 1e klas service en comfort
  • exclusief internationale vlucht
v.a.
€ 8.500
(hoogseizoen v.a. € 11.500)

Reisopbouw

Dag 1 tot 3 – Hemingways

Aankomst in de avond op de luchthaven van Nairobi. Hier wordt je persoonlijk ontmoet en opgehaald voor je transfer (30 min) naar het exclusieve Hemingways Hotel. Stijlvol, luxe en  elegant, dit fantastische hotel behoort tot de absolute top van Kenia. Met uiterst comfortabele kamers voorzien van alle luxe en uitstekende hotelfaciliteiten, is dit de perfecte plek om op adem te komen. Op de 2e dag wordt je opgehaald voor een persoonlijke stadstour van een ½ dag door de omringende mooie en groen wijk Karen. Bezoek fantastische attracties als de Giraf Sanctuary, David Sheldrick Elephant Orphanage, Karen Blixen Museum, Utamaduni craftcenter en meer.

Verblijf o.b.v. logies/ontbijt

|

Dag 3 tot 7 – Ol Donyo Lodge,

In de ochtend brengt een korte vlucht je naar de schitterende vlakten van het Chyulu Hills NP. In deze formidabel afgelegen wildernis wacht een bijzondere mix van outdoor en safari activiteiten waarbij avontuur perfect wordt gecombineerd met comfort. Observeer groot wild waaronder olifant, giraf, leeuw, eland, impala te voet, te fiets, te paard of te auto. Klim en klouter door lava tunnels, breng een bezoek aan de Maasai stam of beklim een van de heuvels voor een fantastisch sundowner – dit is op en top safari avontuur. De exceptionele Ol Donyo Lodge combineert doordacht luxe comfort met  1e klas service en activiteiten van een uitzonderlijke hoog niveau. En alles in volledige exclusiviteit van een 1.000 km2 grote privé concessie. Ol Donyo staat tevens bekend als een van de beste plekken voor het observeren big tuskers – oude bull elephants die grote slagtanden dragen.

Activiteiten: game drives, wandel safari, avond safari, fiets safari, paard rijden en meer.

Verblijf o.b.v. all inclusive (behalve premium), incl. activiteiten

 

|

Dag 7 tot 10 – Mara Nyika Camp

In de ochtend vlieg je van Ol Donyo naar het hart van Kenia’s bekendste natuurgebied – de Masai Mara. Met een locatie in de Naboisho conservancy, net ten noorden van het reservaat biedt het kleinschalige Mara Nyika Camp je het beste van 2 werelden. Met toegang tot zowel de privé concessie als de Masai Mara zelf is er een aanzienlijke mate van privacy tijdens natuuractiviteiten en wordt je omringd door een van Afrika’s hoogste wild concentraties.Deze uitzonderlijke safariwildernis biedt fenonemale wild observatie in een gebid waar ook de Big 5 voorkomt. Dit is tevens het toneel van de jaarlijkse wildebeest en zebra migratie tussen juli en oktober.

Activiteiten: game drives, avond safari, wandel safari,  cultureel bezoek, ballon safari (extra kosten)

Verblijf o.b.v. all inclusive (behalve premium), incl. activiteiten

|

Dag 10 – terugreis naar Jomo Kenyata airport in Nairobi

In de vroege middag vertrek je vanaf Naibosho terug naar Wilson airport in Nairobi. Hier wordt je persoonlijk wordt ontmoet voor je transfer (+/- 1/2 uur) naar de internatrionale Jomo Kenyata luchthaven. In de loop van de avond is het tijd voor je terugvlucht naar Amsterdam.

Exclusief Kenia Chyulu Hills en Masai Mara – 9 nachten
Lees verder

Maatwerk safari’s naar Afrika.
Jouw interesse. Onze expertise.


Gebaseerd op jouw persoonlijke wensen biedt Inspired by Safaris onafhankelijk advies, ontwerpen we volledig unieke safari programma’s of
passen we bestaande trips aan.