Serengeti Safari Camp

Het voortreffelijke Serengeti Safari Camp is het originele mobiele safari kamp van de Serengeti. Kleinschalig en bijzonder comfortabel, hier draait alles om het volgen van de spectaculaire grote migratie.

Voorzieningen 

Met meerdere spectaculaire locaties volgt Serengeti Safari Camp de grote migratie letterlijk op de voet en biedt het vrijwel altijd toegang tot het hart van de actie.

Serengeti Safari Camp staat daarnaast bekend om haar natuurgidsen van uitzonderlijk niveau. Samen met de klassieke atmosfeer, flair en authenticiteit is dit zonder twijfel nog altijd een van de meest toonaangevende mobiele safari kampen van Tanzania.

In het kort

Beste reistijd Serengeti Safari Camp

De beste reistijd voor een safari in Serengeti Safari Camp is in principe het hele jaar. Met drie verschillende locaties is er normaal gesproken eenvoudig toegang tot het hart van de grote migratie. Persoonlijke interesses voor rivier doorkruisingen of bijvoorbeeld het kalven hebben invloed op welke periode het meest geschikt is voor jouw safari. Een precies advies blijft dus maatwerk
JAN
FEB
MRT
APR
MEI
JUN
JUL
AUG
SEP
OKT
NOV
DEC
 Mogelijke reistijd
 Goede reistijd
 Ideale reistijd

Voorzieningen

Met maar 6 tenten en maximaal 12 gasten is dit een intiem en persoonlijk kamp. De grote canvas tenten zijn voorzien van veel comfort en hebben naast een ruim bed een omkleedgedeelte en badkamer met bucket shower en een eco toilet.

De tenten bieden ruime mogelijkheden om ook buiten in comfort te zitten en te genieten van deze bijzondere omgeving.

Het bar en restaurant gedeelte van het kamp biedt met gezamenlijk maaltijden een uiterst familiaire sfeer en een perfect podium om de belevenissen van de dag uit te wisselen.

Activiteiten

  • game drives

Locatie en toegang

Met als doel om altijd de beste mogelijke locatie voor de migratie te bieden verhuist Serengeti Safari Camp drie keer per jaar. Van de zuidelijke vlakten naar het centraal gedeelte om vervolgens opnieuw te verhuizen naar de spectaculaire noordelijke Serengeti.

Het kamp is bereikbaar via de lucht per een van de verschillende airstrips of het kamp kan per auto worden bereikt.

Child policy

Leeftijd: 8 jaar +

Praktische details 

  • Wifi – nee
  • Stroom 220 V – ja, in bar en restaurant
  • Telefoon bereik – locatie afhankelijk en niet optimaal
  • Was service inbegrepen – ja
  • Kluis of lock box – nee, afgeven management
  • Maaltijden – gezamenlijk
  • Privé concessie – nee
  • Open – hele jaar
  • Heet water in buckets

Het hele jaar in bereik van de grote migratie

Serengeti Safari Camp is een mobiel safari kamp van het eerste uur. Klassiek, zeer comfortabel en informeel, hier draait alles om een traditionele safari belevenis.

Maatwerk safari’s naar Afrika.
Jouw interesse. Onze expertise.


Gebaseerd op jouw persoonlijke wensen biedt Inspired by Safaris onafhankelijk advies, ontwerpen we volledig unieke safari programma’s of
passen we bestaande trips aan.