Exclusieve safari Sapi Reserve, incl. Victoria Falls – 8 nachten

Avontuur én hoog comfort

Deze individuele safari is gericht op liefhebbers van een exclusieve en sensationele wildernis ervaring. Met een perfecte balans tussen natuur, avontuur en luxe combineert deze reis reguliere natuuractiviteiten als game drives, night drives en bootsafari, maar ook activiteiten als wandel – en kanosafari. Daarnaast start de safari met een bezoek aan de majestueuze Victoria Watervallen.

Victoria Watervallen en Zambezi NP

Deze trip start in de wildrijke en bio diverse omgeving het Zambezi NP, op nog geen 16 km van de Victoria Watervallen. Deze unieke locatie in het hart van de Mpala Jena privé concessie biedt je een klassieke safari belevenis met aanzienlijke wildconcentraties, verfijnde luxe én toegang tot de Victoria watervallen

Privacy in het Mana Pools ecosysteem

Het hart van deze trip wordt gevormd door het voortreffelijke Tembo Plains safarikamp het wildrijke Sapi Reserve. Deze enorme privé concessie van 1.200 km is onderdeel van het fenomenale Mana Pools ecosysteem en biedt intense safari-activiteiten met een sterke focus op exclusief avontuur.

Dus kruip in de huid van de vroegere ontdekkingsreizigers en trek te 4 x 4, voet en per kano langs de wildrijke oevers van de Zambezi rivier. Dit is safari Zimbabwe op zijn allerbest.

  • 5 nachten Sapi Reserve, 3 nachten Victoria watervallen
  • hoge wildconcentraties, uitstekend voor olifant, buffel, leeuw, luipaard
  • grote mate van privacy en exclusiviteit door privé concessies
  • grote afwisseling in natuuractiviteiten, zowel op water als land
  • sublieme, stijlvolle safarikamen op het hoogste niveau
  • exclusief internationale vlucht
v.a.
€ 12.500

Reisopbouw

Dag 1 tot 3 - Mpala Jena

Aankomst in de ochtend op de internationale luchthaven van Vic Falls waar je persoonlijk wordt ontmoet en voor je transfer naar het voortreffelijke Mpala Jena. Dit klassieke en kleinschalige safari kamp is uiterst sfeervol en biedt een onvervalste safari belevenis dichtbij de Victoria watervallen en ligt direct aan de oevers van de Zambezi rivier. Met name in het droge seizoen zijn hoge concentraties groot wild als olifant, buffel, hyena en leeuw typisch voor dit gebied. Fantastische georganiseerde natuuractiviteiten zijn van het allerhoogste niveau en concentreren zich op een bezoek aan de Victoria Watervallen en uitstekende wild observatie rond de wildrijke rivier oevers van de Zambezi. De ligging in een privé concessie biedt een hoge mate van exclusiviteit tijdens activiteiten.

Activiteiten: bezoek Victoria Watervallen, game drives, boot safari, wandel safari

Verblijf o.b.v. all inclusive (behalve premium), incl. activiteiten

|

Dag 3 tot 8 – Tembo Plains Camp

Na het ontbijt volgt een vlucht naar de Mana west airstrip op de grens van het Mana Pools  NP en het Sapi Reserve. Hier begin je aan een van Zimbabwe’s meest opwindende safari avonturen en verblijf je een totaal van 5 nachten in het exceptionele Tembo Plains safarikamp. De buitengewoon wildrijke locatie aan de Zambezi rivier en het bosrijke achterland bieden direct toegang tot de hoge wild concentraties van dit prachtige safarigebied. Met name tijdens de piek van het droge seizoen is de groot wild densiteit uitzonderlijk en staat de omgeving bekend om enorme olifanten- en buffel kuddes. Roofdieren als wilde hond, leeuw en luipaard worden dan ook met regelmaat gezien. Je verkent de wildernis per 4 x 4 afgewisseld met bootsafari, wandelsafari en kanosafari. Dit elegante en luxe avontuur weet de sfeer van de vroegere ontdekkingsreizigers tot leven te brengen en biedt buitengewoon comfortabele accommodatie in luxueuze canvas tenten in schaduwrijke bosschages – dit is puur safari avontuur.

Activiteiten: game drives, wandel safari, boot safari, kano safari sportvissen

Verblijf o.b.v. all inclusive (behalve premium), incl. activiteiten  

|

Dag 8 tot 9 - Mpala Jena

In de loop van de middag bereid je je voor op je vertrek en verlaat je Tembo Plains Camp. Vanaf Mana West airstrip vlieg je terug naar Vic Falls, waar je persoonlijk wordt ontmoet voor nog een laatste overnachting in het voortreffelijke Mpala Jena. De volgende morgen vertrek je voor lunch richting het internationale vliegveld van Vic Falls voor je terugvlucht naar Amsterdam.

Verblijf o.b.v. all inclusive (behalve premium), incl. activiteiten

Lees verder

Maatwerk safari’s naar Afrika.
Jouw interesse. Onze expertise.


Gebaseerd op jouw persoonlijke wensen biedt Inspired by Safaris onafhankelijk advies, ontwerpen we volledig unieke safari programma’s of
passen we bestaande trips aan.