Sensationeel Zimbabwe incl. Victoria Falls – 9 nachten

‘Big 5’ en Victoria Falls

Deze luxe maatwerk safari combineert exclusiviteit en comfort met de spectaculaire Victoria Watervallen en de briljante nationale parken van Zambezi, Hwange en Mana Pools.

Exceptionele accommodaties

3 toonaangevende safari kampen – elk gelegen in formidabele privé concessies – vormen de basis van deze safari. Met stijlvol comfort, uitzonderlijke service en absolute premium locaties geniet je 11 dagen lang van het allerbeste wat Zimbabwe te bieden heeft.

Spectaculaire safari activiteiten

De combinatie tussen land- en water georiënteerde safari activiteiten zorgt voor een buitengewoon afwisselende safari belevenis en biedt onverstoord toegang tot de meest consistente wild concentraties van Zimbabwe. Daarnaast zorgt een bezoek aan de majestueuze Victoria watervallen voor een perfecte start van deze unieke safari.

  • 2 nachten Zambezi NP, 3 nachten Hwange NP en 4 nachten Mana Pools NP
  • eerste klas wild observatie, kans op alle Big 5
  • fantastische mix tussen land – en water activiteiten
  • exceptionele safarikampen in het hart van de wildernis
  • exclusief internationale vlucht
v.a.
€ 9.500

Reisopbouw

Dag 1 tot 3 - Matetsi Victoria Falls

Aankomst in de ochtend op de internationale luchthaven van Victoria Falls. Hier wordt je persoonlijk ontmoet en opgehaald voor je transfer naar het voortreffelijke Matetsi Victoria Falls. Dit exceptionele safari kamp biedt hedendaagse luxe en comfort aan de oevers van de Zambezi, 45 km stroomopwaarts van de Victoria Watervallen. Gelegen in het hart van het wildrijke Zambezi NP geniet je hier van totale rust, buitengewoon elegante accommodatie, eersteklas service en uitzonderlijke safari activiteiten. Vanzelfsprekend staat een bezoek aan de majestueuze Victoria Watervallen centraal maar dit safari kamp biedt uitstekende kansen op ontmoetingen met grote olifant en buffel concentraties.

Activiteiten: Victoria Watervallen, game drives, avond safari, wandel safari, boot safari

Verblijf o.b.v. all inclusive (behalve premiums), incl. kamp activiteiten

|

Dag 3 tot 6 – Linkwasha Camp

Een korte vlucht brengt je naar Zimbabwe’s grootste beschermde natuurgebied – Hwange NP. Deze formidabele safari wildernis biedt uitzonderlijke groot wild observatie en is bekend van hoge olifant concentraties en een uitzonderlijke bio diversiteit met meer dan 100 zoogdiersoorten. In het hart van de schitterende Linkwasha privé concessie biedt het luxe Linkwasha Camp modern comfort en bijzonder stijlvolle accommodatie. Twee keer per dag neem je deel aan exceptionele natuur activiteiten en zijn er reële kansen op alle leden van de Big 5. Daarnaast biedt Linkwasha een zinderende sleep out belevenis en zorgt een eigen waterbron voor grote concentraties olifant in – en rond het kamp. En last but not least – Linkwasha Camp verzorgt tevens authentieke culturele ervaringen

Activiteiten:, game drives, avond safari, wandel safari, sleep out, cultureel bezoek

Verblijf o.b.v. all inclusive (behalve premiums), incl. activiteiten

|

Dag 6 tot 10 – Ruckomechi Camp

Een vlucht brengt je naar het afgelegen Mana Pools NP in de noordelijke gelegen Zambezi vallei. Dit natuurgebied heeft een UNESCO World Heritage status en is Zimbabwe’s best bewaarde safari geheim. Hier, aan de oevers van de Zambezi rivier te midden van een spectaculair landschap ligt het bijzonder comfortabele en toonaangevende Ruckomechi Camp. Dit luxe safari kamp ligt in het oosten van het Mana Pools ecosysteem en biedt niets minder dan een uitstekende mix van zowel water – als land georiënteerde safari activiteiten. Hier trek je erop uit voor een zinderende wandel safari, vis je op tijgervis, maak je schitterende dag en avond game drives en geniet je van eerste klas wild observatie. Ook Ruckomechi biedt een spectaculaire sleep out ervaring op nog geen 10 min van het kamp.

Activiteiten: wandel safari, game drives, avond safari, boot safari, vissen, sleep out

Verblijf o.b.v. all inclusive (behalve premiums), incl. activiteiten

|

Dag 10 – terug reis naar Victoria Falls Airport

In de loop van de ochtend vertrek je naar de airstrip voor je vlucht naar de internationale luchthaven van Vic Falls. Je internationale vlucht naar Amsterdam vertrekt aan het begin van de avond.

Sensationeel Zimbabwe incl. Victoria Falls – 9 nachten
Lees verder

Maatwerk safari’s naar Afrika.
Jouw interesse. Onze expertise.


Gebaseerd op jouw persoonlijke wensen biedt Inspired by Safaris onafhankelijk advies, ontwerpen we volledig unieke safari programma’s of
passen we bestaande trips aan.