Exploration safari Botswana – 9 nachten

Puur safari-avontuur

Alles behalve een gewone safari, deze avontuurlijke trip is gericht op ondernemende safari-avonturiers en combineert drie buitengewoon authentieke safari kampen met een fenomenaal aanbod aan avontuurlijke activiteiten.

Selinda Reserve

Het hart van deze trip wordt gevormd door een verblijf in het bijzonder wildrijke Selinda Reserve . Hier kruip je in de huid van de ontdekkingsreizigers van weleer en verken je dit wildrijke reservaat te voet en te water.

Okavango Delta en Makgadikgadi  

Daarnaast zorgen twee premium wildernis concessies in de Okavango Delta en in de Makgadikgadi voor de rest van deze extreem contrastrijke belevenis. Beleef de bio diverse moeraslanden van de Okavango en ontdek de rauwe desolate schoonheid van de Makgadikgadi zoutpannen – dit is avontuurlijk Botswana op zijn best.

Originele accommodaties

Zowel het avontuurlijke karakter van Selinda Exploreres Camp, de betoverende schoonheid van Jack’s Camp of het voortreffelijk comfort van Duba Explorers Camp – stuk voor stuk zijn deze accommodaties uniek, authentiek en comfortabel.

  • een comfortabel safari-avontuur om nooit te vergeten
  • intieme accommodaties vol authenticiteit
  • fenomenale natuurgebieden in het hart van de actie
  • van desolate woestijn tot weelderig moeraslandschap
  • avontuurlijk Botswana op zijn allerbest
  • exclusief internationale vlucht
v.a.
€ 9.995

Reisopbouw

Dag 1 tot 4 - Duba Explorers Camp

Na aankomst in vroege middag op Maun airport wordt je persoonlijk ontmoet en geholpen met je korte vlucht naar de Okavango Duba Plains. Hier verblijf je 3 nachten in het bijzonder smaakvolle Duba Explorers Camp. In een traditionele atmosfeer van expeditie en avontuur biedt Duba Explorers Camp romantisch comfort en toegang tot voortreffelijk safari habitat. Met een reputatie voor grote concentraties olifant, buffel en andere herbivoren maar ook roofdieren als leeuw, luipaard en hyena behoort deze regio in het droge seizoen tot een van de meest bio diverse van Botwana. Geniet van elegante kleinschaligheid, verfijnde service en eersteklas wild observatie.

Activiteiten: game drives, avond safari, wandel safari, boot- en mokoro safari en cultureel bezoek

Verblijf o.b.v. all inclusive (behalve premium), incl. activiteiten 

|

Dag 4 tot 7 – Selinda Explorers Camp

Na het ontbijt volgt een vlucht naar de airstrip van het Selinda reserve. Hier verblijf je in het avontuurlijke maar tegelijkertijd uiterst comfortabele Selinda Explorers Camp. Met activiteiten als kanoën, wandelsafari en game drives biedt dit voortreffelijke safarikamp een prima balans tussen avontuur en comfort. Met een locatie direct aan de Selinda Spillway verblijf je in het hart van deze schitterende wildernis. Het Selinda Reserve staat bekend om Botswana’s grootste olifanten- en buffel kuddes en biedt roofdieren als wilde hond, leeuw, luipaard en cheeta.

Activiteiten: wandel safari, kano safari, game drives

Verblijf o.b.v. all inclusive (behalve premium), incl. activiteiten

|

Dag 7 tot 10 – Jacks Camp

In de ochtend verlaat je de expeditie met het vliegtuig en verruil je het weelderige Selinda Reserve voor de rauwe schoonheid van de Makgadikgadi zoutpannen. In een schitterend wit landschap van betoverende schoonheid ligt het bijna legendarische Jack’s Camp. Met een mix van Nomadische elementen en oud koloniale stijl biedt dit zeer comfortabele kamp je een absoluut unieke safari belevenis. Een hoogst ongewone range van fantastisch georganiseerde natuur activiteiten richt zich op het ontdekken van deze spectaculaire desolate omgeving. Quad bike safari tochten en interactie met een gehabitueerde meerkat kolonie zijn onderdeel van een origineel programma dat wordt gecomplementeerd met klassieke safari activiteiten als game drives.

Activiteiten: game drives, night drives, wandel safari, quad biking, paardrijden (extra kosten), massage (extra kosten)

Verblijf o.b.v. all inclusive (behalve premium), incl. activiteiten

|

Dag 10 – terugreis naar de Maun airport

In de loop van de ochtend vertrek je vanaf Jack’s Camp per vliegtuig terug naar de internationale luchthaven van Maun. Hier wordt je persoonlijk geassisteerd en geholpen tijdens check in en immigratie voor de vroege middag vlucht naar Amsterdam

Exploration safari Botswana – 9 nachten
Lees verder

Maatwerk safari’s naar Afrika.
Jouw interesse. Onze expertise.


Gebaseerd op jouw persoonlijke wensen biedt Inspired by Safaris onafhankelijk advies, ontwerpen we volledig unieke safari programma’s of
passen we bestaande trips aan.