Exclusief Botswana en Vic Falls – 11 nachten

Sensationele wild observatie

Deze individuele safari draait om exclusiviteit en uitzonderlijke wildobservatie in drie van Botswana’s beste safarigebieden. Gecombineerd met een twee daags bezoek aan de majestueuze Victoria watervallen biedt deze maatwerk safari ultiem comfort in het hart van Afrika’s wildernis.

Okavango Delta, Linyanti en Moremi GR

De basis van deze maatwerk safari wordt gevormd door de meest originele en luxe safarikampen van het continent. Absolute top accommodaties als Little Vumbura, King’s Pool en Little Mombo bieden de meest uitzonderlijke privé concessies. En vormen de basis voor exclusieve natuuractiviteiten in de Okavango Delta, Linyanti Reserve en het Moremi GR.

Exclusiviteit – zonder concessies

Afhankelijk van het safarikamp biedt deze maatwerk safari een perfecte mix tussen land- en water georiënteerde activiteiten en toegang tot de meest consistente wild concentraties van Botswana. Kortom – beleef je het allerbeste wat safari Afrika te bieden heeft.

  • Botswana's meest uitzonderlijke en exclusieve privé concessies
  • fenomenale groot wild observatie
  • exceptioneel luxe safarikampen mét flair en authenticiteit
  • perfecte balans tussen land- en water activiteiten
  • safari Afrika op haar allerbest
  • exclusief internationale vlucht
v.a.
€ 13.750
(hoogseizoen € 22.750)

Reisopbouw

Dag 1 tot 3 - Victoria Falls

Aankomst in de ochtend op de internationale luchthaven van Victoria Falls. Hier wordt je persoonlijk ontmoet en opgehaald voor een transfer naar het Victoria Falls Hotel. Met uitzicht op het Batoka ravijn en de spoorbrug tussen Zambia en Zimbabwe weet dit historische hotel met groot oog voor detail de opulente charme van de Edwardiaanse stijl levend te houden. Hier geniet je in stijl en luxe van de schitterende faciliteiten en biedt het hotel je direct toegang tot het charmante dorpje Vic Falls. Toegang tot de Victoria watervallen is via een grotendeels privaat wandel pad. Tijdens je verblijf is een tour van de Victoria Watervallen met gids en een sunset cruise op de Zambezi rivier inclusief.

Verblijf o.b.v. logies / ontbijt, incl. o.a. privé check in, cocktail van het huis en massage voucher, pre dinner drink service in je kamer en meer.

|

Dag 3 tot 6 – Little Vumbura

In de ochtend vertrek je per transfer naar de luchthaven van Kasane in Botswana op 1,5 uur rijden. Een korte vlucht brengt je naar de juweel in de kroon van Botswana’s safarigebieden – de Okavango Delta. Deze grootste binnenlandse rivierdelta is een onvoorstelbare bio diverse hotspot en een uitzonderlijke natuurgebied volgepakt met groot wild. Het luxe Little Vumbura ligt op een schitterende eiland locatie en is voor 3 nachten je uitvalsbasis. Typisch wild voor dit schitterende water paradijs is olifant, buffel, cheeta en leeuw.

Activiteiten: boot safari, mokoro safari, game drives, avond safari (seizoen afhankelijk), wandel safari, vissen.

Verblijf o.b.v. all inclusive (behalve premiums), incl. activiteiten

|

Dag 6 tot 9 - King’s Pool

Een korte vlucht brengt je naar een Afrika’s meest productie natuurgebieden – het Linyanti Reserve. Dit premium safarigebied staat bekend om uitzonderlijke wildobservatie op de grasvlakten rond de Linyanti rivier en biedt een zeer hoge mate van exclusiviteit. King’s Pool is een exceptioneel luxe safarikamp met een fantastische atmosfeer en eersteklas service en gastronomie. Met een locatie direct aan een bocht van een zijtak van de Linyanti begint wild observatie dircet in kamp. Typische diersoorten in King’s Pool zijn wilde hond, luipaard, leeuw en olifant.

Activiteiten: game drives, avond safari, boot safari, wandel safari (seizoen afhankelijk), vissen (seizoen afhankelijk)

Verblijf o.b.v. all inclusive (behalve premiums), incl. activiteiten

|

Dag 9 tot 12 – Little Mombo

Na een kort vlucht arriveer je voor 3 nachten in Afrika’s meest besproken luxe safarikamp – Little Mombo. De haast legendarische status van dit safarikamp wordt gedreven door de uitzonderlijke ligging in een van de meest consistent wildrijke gebieden van Afrika – de Mombo privé concessie in het Moremi GR. Met een combinatie van exceptionele wildobservatie, zeer stijlvolle luxe en originaliteit biedt dit kleinschalige safarikamp de meest verfijnde safaribelevenis verkrijgbaar op de markt. Met exceptionele diversiteit aan herbivoren en roofdieren biedt Little Mombo uitstekende kansen op alle grote katten, hyena, bufeel, olifant, giraf en heel veel meer.

Activiteiten: game drives

Verblijf o.b.v. all inclusive (behalve premiums), incl. activiteiten

|

Dag 12 - Victoria Falls Airport

Na het ontbijt brengt een vlucht vanuit Little Mombo je terug naar Kasane, van waaruit je verder terugreist naar Victoria Falls voor je vlucht terug naar Amsterdam.

Exclusief Botswana en Vic Falls – 11 nachten
Lees verder

Maatwerk safari’s naar Afrika.
Jouw interesse. Onze expertise.


Gebaseerd op jouw persoonlijke wensen biedt Inspired by Safaris onafhankelijk advies, ontwerpen we volledig unieke safari programma’s of
passen we bestaande trips aan.