Victoria Falls, Kafue en Lower Zambezi – 10 nachten

Ongerept Zambia

Deze bijzondere en exclusieve safari combineert Zambia’s meest indrukwekkende safarigeheimen met de sensationele Victoria Falls.

Exclusief avontuur weg van de massa’s

De twee afgelegen nationale parken van Kafue en Lower Zambezi vormen het hart van deze maatwerk safari. Deze spectaculaire natuurgebieden bieden een onvoorstelbare diversiteit aan groot wild en landschap en draaien om een belevenis weg van gebaande paden. Afgelegen en ongerept, dit is avontuurlijk Zambia op zijn best.

Victoria Falls, Kafue NP en Lower Zambezi

Aan de basis van dit exclusieve safari-avontuur staan 3 exceptionele accommodaties. Naast 1e klas service en stijlvolle accommodatie bieden deze toonaangevende safarikampen een ruim aanbod safari-activiteiten op het hoogste niveau. Met o.a. wandel safari, boot safari, night drives en een bezoek aan de Vic Falls combineer je hier het allerbeste van Zambia’s land en wateractiviteiten.

Voor beide safarikampen in Kafue enLower Zambezi geldt een kort safariseizoen van +\- mei tot november.

  • 2 nachten Victoria watervallen, 4 nachten Kafue NP, 4 nachten Lower Zambezi NP
  • 1e klas groot wild observatie, afgewisseld met Afrika's grootste waterval
  • 3 exclusieve safarikampen op premium locaties
  • stijlvolle bushcamps met karakter en hoog comfort
  • ongerept en avontuurlijk Zambia
  • exclusief internationale vlucht
v.a.
11.500
(hoogseizoen)

Reisopbouw

Dag 1 tot 3 – Toka Leya

Aankomst in de ochtend op de luchthaven van Livingstone. Hier wordt je persoonlijk ontmoet en opgehaald voor je transfer (20 min) naar het comfortabele Toka Leya Camp. Deze uitstekende rivier lodge combineert een schitterende ligging in het Mosi oa Tunya NP aan de oever van de Zambezi rivier met een aantal safari-activiteiten en een bezoek aan de Victoria Watervallen. Ruime, uiterst comfortabele kamers, persoonlijke service en uitstekende faciliteiten maken van Toka Leya dé perfecte plek voor ontspanning aan het begin van deze safari. Wandel met neushoorns, bezoek de Victoria Watervallen of ga op een game drive – dit is safari stijl comfort op 10 km afstand van de Victoria Falls.

Activiteiten: Victoria Falls, game drives, bootsafari, neushoorn project, sportvissen en meer.

Verblijf o.b.v. all inclusive (behalve premium), incl. activiteiten

|

Dag 3 tot 7 – Shumba Camp

In de ochtend vlieg je van Livingstone naar het noorden van het enorme Kafue NP. Afgelegen Kafue is 22.500 km2 groot, is rauw, puur en biedt een voortreffelijke safaribelevenis ver weg van gebaande paden. Hier verblijf je in het luxe en elegante Shumba Camp dat stijlvolle comfort naadloos afwisselt met persoonlijke service en prettige kleinschaligheid. Daarnaast biedt Shumba Camp door haar afgelegen locatie een hoge mate van exclusiviteit in het midden van de wildrijke Busanga vlakten. De bijzondere mix aan safari-activiteiten zijn van hoog niveau en combineren avontuur perfect met comfort. Observeer groot wild waaronder olifant, puku, lechwe, oribi, roan en een grote leeuw populatie in Zambia’s grootste wildernis – dit is exceptioneel safari-avontuur.

Activiteiten: game drives, wandel safari, avond safari

Verblijf o.b.v. all inclusive (behalve premium), incl. activiteiten

|

Dag 7 tot 11 – Chiawa Camp

In de ochtend vlieg je van Shumba Camp naar Jeki airstrip naar het schitterende Lower Zambezi NP. Hier in het hart van een van de meest wildrijke delen van het park biedt Chiawa Camp luxe avontuur op top niveau. Bijzonder elegante accommodatie, fenomenale natuuractiviteiten en 1e klas persoonlijke service maken van dit uitzonderlijke safarikamp een een top betsemming in Zambia. Ontdek bijzondere activiteiten als kano safari of wandel safari en observeer typisch wild waaronder buffel, olifant, nijlpaard, krokodil, impala, leeuw, luipaard en een met enig geluk wilde hond.

Activiteiten: game drives, avond safari, wandel safari, sportvissen, kano safari, boot safari.

Verblijf o.b.v. all inclusive (behalve premium), incl. activiteiten

|

Dag 11 – terugreis naar Kenneth Kuanda airport in Lusaka

Eind van de ochtend c.q. begin van de middag vertrek je vanaf Jeki airstrip voor je vlucht naar de internationale luchthaven van Kennth Kunada in Lusaka. Hier wordt je persoonlijk ontmoet en geassisteerd bij de check in voor je internationale vlucht naar Amsterdam.

Victoria Falls, Kafue en Lower Zambezi – 10 nachten
Lees verder

Maatwerk safari’s naar Afrika.
Jouw interesse. Onze expertise.


Gebaseerd op jouw persoonlijke wensen biedt Inspired by Safaris onafhankelijk advies, ontwerpen we volledig unieke safari programma’s of
passen we bestaande trips aan.