Privé familie safari incl. Victoria Falls – 10 nachten

Eersteklas safari avontuur

Veel meer dan alleen een vakantie – deze authentieke familie safari combineert een sensationele safari belevenis met een hoge mate van flexibiliteit en privacy.

Alle vrijheid, alle flexibiliteit

Deze maatwerk safari voorziet jou en jouw familie van een privé auto met een privé gids tijdens alle natuur activiteiten. Hierdoor ontstaat onverstoorde tijd voor elkaar en alle vrijheid voor een focus op jullie eigen interesses – op jullie eigen tempo.

De centrale rol in deze safari wordt ingenomen door drie voortreffelijke safari kampen die elk in hun eigen en unieke wildernis locaties zorgen voor onverdund safari avontuur.

Victoria Falls, Linyanti en Okavango

Het spectaculaire landschap van de Zambiaanse Victoria Watervallen wordt in deze safari gecombineerd met premium wildernis concessies in zowel het Linyanti Reserve als de Okavango Delta. Deze extreem bio diverse gebieden staan bekend om fenomenale olifant- en roofdier concentraties en verken je afhankelijk van het seizoen met een mix van land – en water georiënteerde safari activiteiten. Dit is een gezamenlijk safari avontuur om niet te vergeten.

  • authentieke familie safari met privé gids
  • mix van land- en water activiteiten
  • fenomenale roofdierconcentraties in het droge seizoen
  • 10 nachten safari, inclusief de Victoria watervallen
  • alle vrijheid, eigen tempo, alleen met jouw familie
  • exclusief internationale vlucht
v.a.
10.500
(laagseizoen per kind € 5.100) (hoogseizoen € 17.250 volwassene / € 8.350 per kind)

Reisopbouw

Dag 1 tot 4 - Toka Leya Camp, Zambia

Aankomst in de ochtend op de luchthaven van Livingstone (Zambia) waar jullie persoonlijk worden ontmoet voor de transfer (½ uur) naar het elegante Toka Leya Camp. Dit klassieke safari kamp biedt rust, natuur en ontspanning aan de oevers van de Zambezi rivier en ligt zo’n 10 km stroomopwaarts van de Victoria Falls. Met het comfort van vrijheid en flexibiliteit plannen jullie samen met de privé gids het schema van de activiteiten voor de komende dagen. Verken de fenomenale Victoria Watervallen, trek erop uit met een bootsafari, neem deel aan neushoorn tracking of boek een van de vele extra activiteiten in de regio. Toka Leya Camp biedt een fantastisch begin voor deze uitzonderlijke familie safari.

Activiteiten: game drives, boot safari, neushoorn tracking, sport vissen, Victoria watervallen, museum bezoek, cultureel bezoek, helikopter vlucht (extra kosten)

Verblijf o.b.v. all inclusive (behalve premium), incl. activiteiten met privé gids 

|

Dag 4 tot 7 – Duma Tau Camp, Linyanti Reserve

Na het ontbijt volgt een vlucht naar de Linyanti regio in Botswana. Het eigentijdse en charmante Duma Tau Camp ligt direct aan de Osprey Lagoon en biedt een uitzonderlijke safari belevenis. Zeker in het droge seizoen tussen juni en oktober kent dit gebied fenomenale wild concentraties. Enorme olifant kuddes, roan – en sabel antiloop en ook giraf en wildebeest worden gevolgd door roofdieren als leeuw, luipaard, cheeta, wilde hond en hyena. Duma Tau Camp biedt een overwegend land georiënteerde safari belevenis. Samen met jullie privé gids plan je de activiteiten voor de komende dagen. Vol overtuiging en met een hoge mate van exclusiviteit -dit is groot wild safari zonder concessies!

Activiteiten: game drives, culturele ontmoeting

Verblijf o.b.v. all inclusive (behalve premium), incl. activiteiten met privé gids  

 

|

Dag 7 tot 11 – Seba Camp, Okavango Delta

Een korte vlucht brengt je naar de uitgestrekte Abu concessie in het westen van de waterrijke Okavango Delta. Hier ligt het voortreffelijke en kleinschalige Seba Camp dat zich naast volwassenen ook speciaal richt op jonge bezoekers. Met speciale kinderactiviteiten en gespecialiseerde familie gidsen biedt Seba een bijzondere familie belevenis. Seba Camp ligt in een bijzonder wildrijke locatie en het biedt in de vloedperiode een uitstekende mix van water- en land georiënteerde safari activiteiten. De ruim 1.800 km2 grote Abu concessie wordt gekemerkt door hoge concentraties olifant, buffel en giraf en roofdieren als luipaard en hyena zijn talrijk. Samen met jullie privé gids plan je de activiteiten van de komende 4 dagen.

Activiteiten: game drives, night drives, mokoro safari, boot safari, vissen, kook workshop, fotografie workshop

Verblijf o.b.v. all inclusive (behalve premium), incl. activiteiten met privé gids

|

Dag 11 – terugreis naar Livingstone airport, Zambia

In de loop van de ochtend vertrek je vanaf Seba  Camp per vliegtuig terug naar de internationale luchthaven van Maun. Hier wordt je persoonlijk geassisteerd en geholpen tijdens check in en immigratie voor de vroege middag vlucht naar Amsterdam.

Privé familie safari incl. Victoria Falls – 10 nachten
Lees verder

Maatwerk safari’s naar Afrika.
Jouw interesse. Onze expertise.


Gebaseerd op jouw persoonlijke wensen biedt Inspired by Safaris onafhankelijk advies, ontwerpen we volledig unieke safari programma’s of
passen we bestaande trips aan.