Strand en geschiedenis in Principe – 7 nachten

Gelegen in perfecte isolatie

Deze 8 daagse trip combineert totale ontspanning met een vleugje historie in een van Afrika’s meest ongerepte eiland bestemmingen. Met 2 voortreffelijke accommodaties op Principe eiland duik je in de levendige geschiedenis van de voormalige cacao plantages en geniet je van verrassend verfijnde service in een van de meest stijlvolle strand lodges van west Afrika.

Natuur, geschiedenis en avontuur

Met maar 7.000 inwoners is dit kleine vulkanische eiland een verrassend ongerepte Afrikaanse bestemming. Gezegend met fenomenale landschappen, een spectaculaire biodiversiteit en een buitengewoon gastvrije bevolking staat Principe eiland garant voor een gemeend en comfortabel avontuur.

Zowel de tropische natuur als de interessante historie bieden de actieve bezoeker eindeloos veel mogelijkheden. Van schitterende treks door het tropisch regenwoud tot de formidabele Bay of Needles. Of droom weg op een verlaten strand na een verfrissende duik in de warme Atlantische oceaan. Principe biedt je werkelijk alles in het spectrum van ontspanning, avontuur en natuur.

  • 1 nacht Sao Tomé, 6 nachten Principe
  • actieve strandvakantie voor de ondernemende Afrika liefhebber
  • eilanden in perfecte isolatie, origineel, authentiek en ongerept
  • afwisselend aanbod natuuractiviteiten, op zowel land als water
  • exclusief internationale vlucht
v.a.
3.500
(laagseizoen)

Reisopbouw

Dag 1 tot 2 - Omali Lodge

Aankomst op de internationale luchthaven Sao Tomé in de vroege avond. Hier wordt  je wordt ontmoet en opgehaald voor je transfer naar Omali Lodge. Dit comfortabele boetiek hotel aan het strand biedt je een rustige plek voorzien van alle moderne gemakken. De avond biedt ruimte voor ontspanning voorafgaand aan je vlucht naar Principe eiland de volgende ochtend.

Verblijf o.b.v. half pension

|

Dag 2 tot 4 - Roca Sundy

Na het ontbijt in Omali Lodge vertrek je naar de luchthaven voor je 30 min durende vlucht naar Principe eiland. Op de luchthaven van Principe wordt je ontmoet en opgehaald voor je transfer naar het geschiedrijke Roca Sundy. Dit karaktervolle en gerestaureerde hotel op deze voormalige cacao plantage neemt je mee terug in de tijd. Ontdek wat de lokale bevolking en dit beeldschone eiland je te bieden heeft.

Activiteiten (extra kosten): diverse natuurwandelingen, plantage tour, zeeschildpad project, culturele bezoeken, walvis en orka tours, boot tochten naar Bay of Needles en meer.

Verblijf o.b.v. vol pension

|

Dag 4 tot 8 - Praia Sundy

Na het ontbijt Roca Sundy vertrek je naar Praia Sundy. Te midden van het tropische groen en op een steenworp afstand van het strand ligt hier je comfortabele tented privé villa voor de komende 4 nachten.

Activiteiten (extra kosten); massage, kook workshop, natuurwandelingen, zeeschildpad project, snorkelen, walvis en orka tours, boot tochten naar Bay of Needles en meer.

Verblijf o.b.v. vol pension

|

Dag 8 - terugreis naar Sao Tomé airport

Na het ontbijt in Praia Sundy vertrek je naar de luchthaven voor je vlucht terug naar Sao Tomé. Bij aankomst op Sao Tomé wordt je ontmoet en opgehaald voor je transfer naar Omali Lodge. Hier heb je een dagkamer tot je beschikking tot 18.00 uur. De middag wordt ingevuld met een stadstour op Sao Tomé. Om 18.00 uur wordt je naar de luchthaven gebracht voor je internationale vlucht terug naar Amsterdam.

Verblijf o.b.v. dagkamer incl. diner, stadstour incl. lunch

Lees verder

Maatwerk safari’s naar Afrika.
Jouw interesse. Onze expertise.


Gebaseerd op jouw persoonlijke wensen biedt Inspired by Safaris onafhankelijk advies, ontwerpen we volledig unieke safari programma’s of
passen we bestaande trips aan.