Een continent vol exclusief avontuur. Klaar voor jou.

Afrika leeft. Geen ander continent komt ook maar in de buurt van de intensiteit aan natuurschoon. Van uitgestrekte savannes gevuld met dierenleven tot de mooiste tropische kusten. Ontdek onze bestemmingen en vind de mooiste landen voor jouw authentieke safari.

Maatwerk safari’s naar Afrika.
Jouw interesse. Onze expertise.


Gebaseerd op jouw persoonlijke wensen biedt Inspired by Safaris onafhankelijk advies, ontwerpen we volledig unieke safari programma’s of
passen we bestaande trips aan.

 

De beste landen van safari Afrika

De keuze voor een bestemming in Afrika is niet eenvoudig. Want een safari naar Afrika is voor velen de reis van hun leven. Vaak is het zelfs de bijzondere bestemming waar mensen al jarenlang van dromen. Bijvoorbeeld als de bestemming voor een maatwerk huwelijksreis, die speciale familie safari of een lang geanticipeerde maatwerk safari als koppel.

Hoe dan ook, een safari hoort altijd een unieke belevenis en een oprecht avontuur te zijn. Want geen andere reis op aarde brengt zoveel opwinding, prikkeling en nieuwe inzichten als een goed uitgevoerde safari. Maar het plannen van zo’n luxe maatwerk safari kan een lang en tijdrovend proces zijn.

Daarbij is de keuze voor de juiste organisatie van wezenlijk belang en tegelijkertijd vaak ook een van de grootste uitdagingen. Het aanbod is namelijk enorm en welk bedrijf weet nu eigenlijk echt waar het om draait?

En juist daarom is het beste advies dat we je kunnen geven om contact met ons op te nemen. Want met samen meer dan 20 jaar professionele safari ervaring in het hart van de Afrikaanse wildernis kun je erop vertrouwen dat je te woord wordt gestaan door echte specialisten.

Oriënteer en verdiep jezelf bijvoorbeeld aan de hand van onze voortreffelijke selectie voorbeeld safarisbestemmingenaccommodaties, natuurgebieden en stranden. Of ontdek nieuwe safari ideeën aan de hand van onze inspiraties.