Accommodaties

Geen compromis. Alleen de beste safari kampen.

Onze accommodaties in Afrika

Alleen de beste safari kampen leveren een exceptionele safari belevenis. Bij Inspired by Safaris draait het om niets minder. Bekijk onze selectie accommodaties en vind die safari kampen die het best aansluiten bij jouw persoonlijke maatwerk safari.

Maatwerk safari’s naar Afrika.
Jouw interesse. Onze expertise.


Gebaseerd op jouw persoonlijke wensen biedt Inspired by Safaris onafhankelijk advies, ontwerpen we volledig unieke safari programma’s of
passen we bestaande trips aan.

 

Onze accommodaties in Afrika

De keuze voor het type accommodatie tijdens jouw maatwerk safari is belangrijk. Het is hier waar de safari activiteiten worden georganiseerd en waar je vaak dagen achtereen van de gastvrijheid en de voorzieningen gebruik maakt. Hoe beter de accommodatie aansluit op jouw wensen en verwachtingen, hoe groter de kans op een exceptionele safari belevenis.

Stel daarom vast wat voor een safari belevenis je zoekt. Ga je voor een romantisch en comfortabel avontuur? Een actieve wandelsafari? of ben je op zoek naar een hoge mate van luxe en exclusiviteit? En wat is het dat je wilt zien en beleven? Wat vind je belangrijk op safari? En welk budget wil je aan jouw safari besteden?

Allemaal vragen die essentieel zijn bij het vinden van de juiste accommodatie. De selectie van Inspired by Safaris toont je een overzicht van de meest uitzonderlijke accommodaties in Afrika’s beste safari bestemmingen. Van avontuurlijke bush camps, mobiele safari kampen en sleep outs tot aan luxe en ultra luxe safari kampen.

Geselecteerd met passie, persoonlijke kennis en jarenlange ervaring. Want alleen de meest unieke safari kampen bieden een exceptionele safari belevenis.