Victoria Watervallen – Zimbabwe en Zambia

Victoria Watervallen – Zimbabwe, Zambia

Adembenemend en buitengewoon fascinerend – de Victoria Watervallen behoren tot de top van Afrika’s meest spectaculaire landschappen.

Op de grens tussen Zambia en Zimbabwe slijt de majestueuze Zambezi rivier al ruim 2 miljoen jaar een dramatische serie ravijnen uit het Batoka basalt plateau. Met als resultaat dat de 4e langste rivier van het Afrika nu ruim 110 meter diep valt over een indrukwekkende breedte van 1,7 km.

Dit is een landschap zo groot en dramatisch dat je er rustig een volle dag voor uit kan trekken. Lees hier uitgebreid over dit fenomeen en een bezoek aan de deze fantastische safari regio.

Grote contrasten door het jaar heen

Voorafgaand aan een bezoek aan de Victoria Watervallen loont het echt om je goed te verdiepen. De watervallen hebben namelijk sterk verschillende gezichten in de diverse seizoenen. Daarnaast kun je de watervallen vanuit twee landen bezoeken en biedt de regio tal van fascinerende activiteiten in en rondom de watervallen.

En niet onbelangrijk, er zijn ook nog eens uitstekende safari mogelijkheden op nog geen 5 km van de watervallen.

De beste accommodaties bij de Victoria Watervallen

Zimbabwe:

Zambia:

 

Maatwerk safari’s naar Afrika.
Jouw interesse. Onze expertise.


Gebaseerd op jouw persoonlijke wensen biedt Inspired by Safaris onafhankelijk advies, ontwerpen we volledig unieke safari programma’s of
passen we bestaande trips aan.