Mwagusi valley, Ruaha NP – Tanzania

Mwagusi valley, Ruaha NP – Tanzania

Diep in het centrale hart van Tanzania ligt een van oost Afrika’s meest oogstrelende nationale parken – Ruaha NP. Met ruim 20.000 km2 aan oppervlak is Ruaha Tanzania’s grootste nationale park en biedt het een ongelofelijk hoeveelheid aan verschillende en vooral prachtige landschappen.

Met betoverende bergruggen, uitgestrekte valleien en rivieren grossiert Ruaha NP werkelijk in spectaculair wildernis landschap. Lees hier uitgebreid over Ruaha NP.

Maar dat is niet alles. Tel daar ook maar bij op de hoge en extreem diverse wild concentraties, briljante safari mogelijkheden en lage bezoekersaantallen en je weet dat je een van Tanzania’s goed bewaarde safari geheimen hebt ontdekt.

Panorama vanaf de Ikuka Ridge

Ruaha is op heel veel plekken mooi maar een buitengewoon aantrekkelijk panaroma vind je in vanaf de Ikuka heuvelrug in het zuid oosten van het park. Met fenomenale uitzichten over de Ruaha en Mwagusi rivier valleien krijg je een voortreffelijk indruk van de omvang van dit formidabele natuurgebied.

Beste locaties en accommodaties in Ruaha NP

Maatwerk safari’s naar Afrika.
Jouw interesse. Onze expertise.


Gebaseerd op jouw persoonlijke wensen biedt Inspired by Safaris onafhankelijk advies, ontwerpen we volledig unieke safari programma’s of
passen we bestaande trips aan.