Chyulu Hills NP – Kenia

Chyulu Hills NP – Kenia

In het zuid westen van Kenia ligt het betoverende landschap van de Chyulu Hills NP. Omgeven door eindeloze grasvlakten, honderden vulkanische heuvels en de eeuwige aanwezigheid van Afrika’s hoogste berg vind je een overvloed aan typisch maar werkelijk fenomenaal Afrikaans landschap.

Dit enorme natuurgebied is grotendeels omgeven door tribaal Maasai land en ligt grofweg in de geografische driehoek gevormd door Tsavo West NP en Amboseli NP in Kenia en mt. Kilimanjaro in Tanzania.

Chyulu Hills is een natuurgebied van ongekende schoonheid en heeft enorm veel te bieden aan de actieve safari – en landschapsliefhebber.

Actief outdoor- en safari landschap

Met exceptionele natuuractiviteiten als paardrij safari, mountainbike safari, lava tunnel tochten, wandel safari en sensationele sundowner locaties is dit een droom voor elke outdoor safari enthousiasteling.

Als open grasland, acacia savanne en glooiend berglandschap je interesse hebben en je weg van de gebaande paden wilt blijven, informeer jezelf dan over Chyulu Hills NP. Want dit is simpelweg een waanzinnig mooi safari gebied waarbij er een grote kans is dat je wilt blijven terugkomen.

Beste accommodatie in Chyulu Hills NP

Maatwerk safari’s naar Afrika.
Jouw interesse. Onze expertise.


Gebaseerd op jouw persoonlijke wensen biedt Inspired by Safaris onafhankelijk advies, ontwerpen we volledig unieke safari programma’s of
passen we bestaande trips aan.