Bay of Needles – Principe Island

Principe eiland

Als het op spectaculair natuurlijke landschappen aankomt kan het onbekende Principe eiland zich meten met de allermooiste eilanden van Afrika. Dit fenomenale vulkanische eiland ligt zo’n 250 km uit de kust van Gabon in het hart van de Golf van Guinee.

Een diepgroen paradijs, nagenoeg onbewoond en enorm bio divers. Dit is een plek waar de tijd nog altijd letterlijk stil staat en waar gebaande paden ver weg zijn. Een absolute droom voor iedere natuurliefhebber.

Bay of Needles

In het westen van dit adembenemende kleine eiland ligt de droomachtige baai met de naam de ‘Bay of Needles’. Gezien vanaf de kraakheldere Atlantische oceaan biedt deze baai je een uitzicht op spectaculair bergachtig landschap.

Puntige monolieten doemen plotseling op vanuit de diepblauwe zee en zijn bedekt met het dichte tropische regenwoud van ‘Parc Natural Obo du Principe’.

Zonder twijfel een vergezicht dat thuis hoort in de lange reeks van Afrika’s meest indrukwekkende landschappen. En het wordt nog beter.

Want je combineert jouw boot bezoek aan de fenomenale Bay of Needles eenvoudig met zwemmen, snorkelen en een van de meest memorabele sundowners van je trip naar deze ongerepte tropische bestemming.

Beste accommodaties voor de Bay of Needles

Sao Tomé en Principe:

Maatwerk safari’s naar Afrika.
Jouw interesse. Onze expertise.


Gebaseerd op jouw persoonlijke wensen biedt Inspired by Safaris onafhankelijk advies, ontwerpen we volledig unieke safari programma’s of
passen we bestaande trips aan.