Natuurgebieden en strandbestemmingen

Wild, rauw en ongerept. Afrika verleidt en fascineert.

Met een onvoorstelbare weelde aan natuurschoon maakt Afrika diepe indruk. Tot ver na je vertrek. Bekijk onze natuurgebieden en strandbestemmingen en vind de meest inspiratievolle bestemmingen voor jouw maatwerk safari.

Maatwerk safari’s naar Afrika.
Jouw interesse. Onze expertise.


Gebaseerd op jouw persoonlijke wensen biedt Inspired by Safaris onafhankelijk advies, ontwerpen we volledig unieke safari programma’s of
passen we bestaande trips aan.

 

Afrika's natuurgebieden en strandbestemmingen

Of je nu voor het eerst op safari gaat of op een volgende – Afrika’s iconische natuur laat een onuitwisbare indruk achter. Elke keer weer. Met een onvoorstelbare weelde aan nationale parken en reservaten combineert Afrika pure, ongerepte wildernis met fenomenale groot wild concentraties en indrukwekkende landschappen. Een absolute ‘must do’ voor elke natuur liefhebber.

Dit is het de laatste plek van de grote beesten op aarde. Een rauwe wereld waar niet de mens maar de natuur heerst. Van de imposante grote migratie in de Serengeti van Tanzania tot de exceptionele wildconcentraties van de Okavango Delta in Botswana en van de schitterende Victoria Watervallen in Zambia en Zimbabwe tot de eindeloze vlakten van de Masai Mara in Kenia – Afrika is magisch.

Ons aanbod van natuurgebieden focust alleen op de meest exceptionele parken en reservaten van Afrika. Premium safari gebieden die gekenmerkt worden door een uitzonderlijk hoge bio diversiteit en waar uitzonderlijke accommodaties voor inspirerende safari belevenissen zorgen. Maar dat is niet alles. Want ook Afrika’s tropische kust en idyllische eilanden bieden strand bestemmingen met extreem veel diversiteit.

Van een avontuurlijke break op het ronduit magische Principe eiland in de golf van Guinee tot aan de mystieke charme van de Tanzaniaanse eilanden Zanzibar, Pemba, Mafia, Thanda en Fanjove. Combineer natuur met ontspanning en oriënteer jezelf aan de hand van onze selectie natuurgebieden en strandbestemmingen.

Overtuig jezelf en ga in gesprek te gaan met onze safari specialisten. Met samen meer dan 20 jaar safari ervaring in het hart van de Afrikaanse wildernis kun je op onze expertise en passie voor avontuur vertrouwen.